BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Öğrenci Kongresi

Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Öğrenci Kongresi

1) 17-18-19 Mart tarihlerinde gerçekleştireceğimiz kongremiz Başkent Üniversitesi Kızılcahamam Patalya Otel’de gerçekleşecektir.

2) Ulusal Öğrenci Kongresi niteliğinde gerçekleşecek olan programımıza Türkiye'deki bütün fakültelerden eşit yüzdede katılım beklenmetedir. TDB Öğrenci Kolunun kongreleri baz alınarak kontenjan dağıtımı gerçekleştirilecektir.

3) Otel ile kişi başı fiyatla anlaşmış olup tek gece 120 TL iki gecelik fiyat 240 TL dir. (Herşey dahil fiyattır.)

4) Maksimum 300 kişilik kayıt alınabilecektir.

5) Kayıtlar telefon ile ve üniversitelerde görevli öğrenciler aracılığı ile olacaktır.

6) 17 Mart Cuma günü “Dental Fotoğrafçılık” Workshop yapılacaktır. Kontenjan sınırlıdır.

7) 18 Mart Cumartesi Akşamı Gala Yemeği ve ardından After Party olacaktır.

8) Ankara’dan Kızılcahamam’a ulaşım tarafımızdan karşılanacaktır. (Servis Kalkış: Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Önü)