Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerimiz

1995 yılında tıp fakültesi bünyesinde açılan tek ünitelik bir diş polikliniği iken genişletilerek Ağız Diş Sağlığı Polikliniği olarak hizmet vermeye devam etmiş ve 1999 yılında Diş Hekimliği fakültemiz kurulmuştur.

Ankara Bahçelievler’deki diş hekimliği fakültesine ek olarak, Bağlıca kampüsü, Ümitköy Semt Polikliniği, İstanbul Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Adana Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Konya Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesinde toplam 46 Öğretim Üyesi, 13 Uzman Doktor, 38 Doktora Öğrencisi ve 38 Yardımcı Sağlık Personeliyle ağız ve diş sağlığı alannında hizmet vermektedir.

Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi

Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi 10/07/2000 tarihinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesine bağlı olarak açıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Bölümünde iki uzman 2 pratisyen diş hekimi hizmet vermektedir.

Adres: Saray Mah. Yunus Emre Caddesi No: 1 07400 Alanya ANTALYA
Fax : 0242 511 55 63
E-posta: info@baskent-aln.edu.tr

Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Hekimlerimiz

Dr. Dt. Hakan KAHRAMAN
Dt. Sancak BİRBEN
Dt. Ozan CEYHAN
Dt. Sultan Sevgi YARANLI
Dt. Hülya KURT
Dt. Alev SALMAN SEREL
Dr. Dt. Aylin GÖKÇELİK

Başkent Üniversitesi Adana Uygulama ve Araştırma Merkezi

Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkent Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı, kamu tüzel kişiliğe sahip bir vakıf üniversitesi hastanesi olarak, 26 Haziran 1998 tarihinde Adana-Yüreğir’de hizmete açılmıştır.
19 Ekim 2002 tarihinden beri Ağız ve Diş Sağlığı bölümü Kışla Yerleşkesinde hizmet vermektedir.

Adres: Başkent Üniversitesi Tıp fakültesi Adana Araş. ve Uyg. Hastanesi Yüreğir-Kışla /Adana
Telefon: 0 322 344 44 44 / 1081

Dt. Yunus UÇKAN
Dr. Serhat AŞLAMACI

Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi

Başkent Üniversitesi Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi 6 Haziran 2003 tarihinde girmiştir. Diş hekimliği ünitemizde protetik diş tedavisi (her tür protez tedavisi), konservatif diş tedavisi ve endodonti (her tür dolgu ve kanal tedavileri), pedodonti (çocuk dişleri), ortodonti (düzensiz dişlerin düzeltilmesi), ağız diş çene hastalıkları ve çene cerrahisi ve periodontoloji (diş eti hastalıkları tedavisi) işlemleri uzman doktorlar tarafından yapılmaktadır.

En son teknolojik imkanların en hijyenik koşullarda hastaların hizmetine sunulduğu diş hekimliği ünitesinde kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde hasta potansiyelimiz gün geçtikçe artmaktadır.

Adres:
Hoca Cihan Mh. Saray Cd. No:1 Selçuklu / KONYA
Tel : (332) 257 06 06 (PBX)

Konya Uygulama ve Araştırma Merkezi Hekimlerimiz

Dr. Dt. Badel ARICIOĞLU
Dr. Dt. Deniz NERGİZ ERGİN
Dt. Hıfziye GÜLBAHÇE
Dt. Ela ALTINCABA
Dt. Sonay ALTAN

Başkent Üniversitesi İstanbul Uygulama ve Araştırma Merkezi

Başkent Üniversitesi İstanbul Uygulama ve Araştırma Merkezi 23 Şubat 2007 yılında hizmete girmiştir. Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Diş Hekimliği Kliniği, rahat ve huzur verici ortamıyla, güleryüzlü personeliyle, uzman kadrosuyla değerli hastalarımıza hizmet vermekte, daha güzel bir gülümsemeye sahip olmanızı sağlayarak sizleri daha mutlu ve daha sağlıklı bir yaşama davet etmektedir.

Adres:
Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, Üsküdar
Tel: 0216 554 1500

İstanbul Uygulama ve Araştırma Merkezi Hekimleri

Doç. Dr. Ahmet KURTARAN
Prof. Dr. Süleyman Kaya ENERGİN
Doç. Dr. Defne KEÇİK
Dr. Dt. Gürkan USLANMAZ
Dr. Dt. Mehmet Kutlu TANK
Dr. Dt. Banu İLHAN
Dr. Dt. Ceren ALİKAYA
Dr. Dt. Kağan DENİZ
Dt. Mehmet Kaan DEMİRTAŞ
Dt. Arev BAKIRCI
Dt. Hüseyin Hami KÖSEOĞLU
Dt. Aykut ARIK
Dt. Okan GÜLTEKİN
Dt. Nefibe Ayla SAPTAN

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği

Haziran 2008’de hizmete başlayan Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniğinde, Çayyolu bölgesine hizmet verilmesi amaçlanmaktadır. Ağız ve diş sağlığı polikliniğinde farklı odalarda farklı renklerle donatılmış ünitelerde erişkin ve çocukların, dental sorunları giderilmektedir.

Adres :
Mutlukent Mahallesi 92. Sokak No:17 Ümitköy ANKARA